بسیاری ازافراد وقتی که می بینند بعضی از مردم، بدون داشتن ویژگیهای خاصی و با ظاهری بسیار ساده، مانند یک آهن ربا دیگران را به سوی خود جذب میکنند و دوستانی صمیمی پیدا میکنند
از خود میپرسند راز این موفقیت چیست؟ خوب ساده است، این آدمهای به ظاهر معمولی الفبای دوستی را رعایت میکنند.
شاید اگر ما هم این الفبا را یاد بگیریم و نکاتش را رعایت کنیم دوستانی از این دست نصیبمان شود!!
جلب اعتماد
اعتماد دیگران هر چه قدر محکمتر باشد پایه های دوستی به همان اندازه محکم میشود.اعتماد دیگران به شما زمانی شکل میگیرد که اعتماد به نفس خوبی داشته باشید، خوش قول باشید.
خوب گوش کنید
گوش کردن یکی از مهمترین نیازهای انسان در روابط اجتمایی است. وقتی با دقت به حرف کسی گوش می دهید بهش ثابت میشه که برای شما اهمیت داره. یه بزرگی گفته: بی اعتنایی بالاترین حد خشونت است.
تحقیر ممنوع
موقع عصبانیت از دوستانتان فاصله بگیرید.هیچ وقت آنها را مسخره نکرده و از کلمات تحقیرآمیز استفاده نکنید.
خودتان باشید
تلاش نکنید تا به واسطه عمل کردن به شکلی که دیگران از شما توقع دارند، خود حقیقی تان را از بقیه مخفی نگه دارید. این فرصت را به طرف مقابل بدهید تا سبک و سیاق معمول زندگی،علایق و باورهای شما را بشناسد و دریابد که با شما سازگار است یا نه.
منطق و احساس
یه ارتباط خوب ایجاب میکند که به زبان منطق و احساس صحبت کنیم، درسته که دوزبان متفاوت هستند ولی در کنار هم که باشند معجزه میکنند
۴ نظر:
مطلب آموزنده ای ست . اما با نصحیت مشکل حل نمی شود . رفتار آدم ها ریشه ی روانشناختی داره و شاید تعجب کنید اما برخی ویژگی های شخصیتی وراثتی هستند .آموزش و تربیت البته مهم است .
سلام
بابا عجب گفتی
راستی راستی روانشناسی
یه سوال حالا من کدوم دسته ام؟نه دسته بندی نه!چه جوری ام؟!!!
...
تو انتهای مرامی صمد جان
منطق و احساس واقعا سخته كنار هم باشن.......
ارسال یک نظر